Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ما موفق به تولید محصولی شده‌ایم که به صورت هوش مصنوعی اطلاعات زمین را ارزیابی کرده و براساس آن،‌ منابع آبی در هر منطقه را شناسایی می‌کند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ دانشگاه تهران یکی از پیشگامان پارک علم و فناوری در کشور است که با هدف ایجاد زیست‌بوم کارآفرینی طراحی شده است تا به تولد صنعت ملی از دانش بومی کمک کند که در این راه دستاوردهای چشمگیری نیز کسب کرده است و در همین زمینه پارک علم و فناوری پردیس فارابی دانشگاه تهران، نخستین گام برای حمایت از طرح‌های خلاق و نوآور را رقم زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محمد رضایی" رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران در همین زمینه اظهار کرد:‌ یک ظرفیت بسیار خوبی در حوزه کارآفرینی ایجاد و فضایی در اینجا طراحی و اختصاص داده شده است تا دانشجویان با مطرح کردن ایده‌های خود و ارزیابی این ایده‌ها، کسب و کار جدیدی را ایجاد کنند.

باقریان مدیر‌عامل یک شرکت دانش‌بنیان مستقر در این پارک علم و فناوری اظهار کرد: افراد متخصص با دغدغه‌های فراوان، در حوزه برق و کامپیوتر گرد هم جمع شده‌اند تا محصولی را تولید کنند که به صورت هوش مصنوعی اطلاعات زمین را ارزیابی کرده و براساس آن،‌ منابع آبی در هر منطقه را شناسایی کنند.

وی ادامه داد:‌ طرح‌های محیط زیست، سازه‌های سبک ساختمانی، بهینه‌سازی مصرف CNG و سامانه‌های هوش مصنوعی از مهم‌ترین فعالیت‌های این شرکت‌ به حساب می‌آید ضمن اینکه این واحد با حمایت سازمان پژوهش وزارت دفاع و تیم شهید فخری‌زاده توانسته است که این سامانه را بومی‌سازی کند و همچنین این محصول گواهی ثبت اختراع خود را دریافت کرده و نهایتاً تا 2 ماه آینده تولید انبوه آن آغاز خواهد شد.

طاهرفر عضو گروه تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان گفت: اگر این سیستم در کشور پخش شده و کشاورزان بتوانند از آن استفاده کنند طی 3 سال متوجه خواهیم شد که در چند جای کشور چه میزان تولید محصول داشته‌ایم  و حالا اگر کشور ما بخواهد در بحث صادرات میوه‌های ارگانیک فعالیتی انجام بدهد، بتواند از این سیستم استفاده کند و همچنین این سیستم، حداقل 50 درصد در مصارف آب صرفه‌جویی می‌کند.

یک شرکت‌ دانش‌بنیان دیگر یکی از محلول‌های وارداتی در حوزه آب و پساب را  توانسته بومی‌سازی و تولید کند که در همین زمینه "میرحسنی" مدیرعامل  این شرکت دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت در حوزه تولید کیتوبیال‌های تشخیصی آب و پساب فعالیت می‌کند و این محلول معیاری برای تشخیص مواد معدنی آب و پساب‌ها به شمار می‌آید.

میزان و مقدار اکسیژن در آب یا مقدار عناصر دیگر در آب مثل فسفات، آمونیوم و سایر عناصر در آب باید تشخیص داده بشود که در این محصول مقدار مصرف صنعتی آب، مصرف کشاورزی‌اش و حتی مصرف آشامیدنی آن مشخص خواهد شد.

جلیلی عضو گروه تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان خاطرنشان کرد:‌از مزایای مهم این بیوراکتور این است که فضای کمتری گرفته و راندمان بسیار بالایی دارد و کاربردش نیز برای تصفیه پساب‌های صنعتی است به ویژه برای شرکت‌هایی که مشکل فاضلاب دارند. در این شرکت همچنین سیستم ICGB نخستین بار در کشور طراحی و ساخته شده است.

شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت ارزشمندی در تولید طرح‌های نو و ابتکاری دارند که با اندک حمایتی بتوانند به رشد و شکوفایی دست پیدا کنند. هم اکنون 11 شرکت و استارتاپ خلاق و نوآور در پارک علم و فناوری پردیس فارابی دانشگاه تهران مستقر هستند که زمینه اشتغال 50 نفر را فراهم کرده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

فعالیت بیش از 10 هزار استارتاپ و 5800 شرکت دانش‌بنیان در کشوراختصاص خط ویژه اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی برای تعاونی‌های دانش‌بنیان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی شرکت های دانش بنیان علمی علم و تکنولوژی پارک علم و فناوری شرکت دانش بنیان دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان

رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی تاجیکستان در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران همزمان با برپایی نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با مدیران برخی شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، بازرگانان و فعالان بخش‌های تولیدی و تجاری تاجیکستان که برای بازدید از نمایشگاه ایران اکمسپو ۲۰۲۴ به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آمده‌اند، در بازدید از غرفه‌های مختلف عرضه محصولات شرکت‌های دانش بنیان در آی‌هیت (خانه نوآوری و فناوری ایران) استقبال قابل توجهی از تولیدات این شرکت‌ها داشتند و اکثر بازدیدکنندگان تحت تاثیر دستاوردهای دانش‌بنیان بخش کشاورزی قرار گرفتند.

بیش از ۷۰ درصد جمعیت کار تاجیکستان در بخش کشاورزی کار می‌کنند و فرسوده بودن و کمبود ادوات کاشت، داشت و برداشت محصولات کشاورزی در تاجیکستان میزان تولید را در این کشور که بخش عمده آن به کشاورزی مشغول است، بسیار کاهش داده است.

تاجیکستان بستر بسیار مناسب و آماده‌ای برای عرضه ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی ایران است و تاجیک‌ها نیز در این نمایشگاه نشان دادند که از محصولات ایران به دلیل کیفیت بالا و سازگاربودن با شرایط کشاورزی تاجیکستان به گرمی استقبال می‌کنند.

به گفته باراتو، رئیس انجمن ملی مزارع پرورش ماهی جمهوری تاجیکستان برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی تاثیر مستقیمی در روند افزایش حجم مبادلات تجاری دو کشور دارد.

باراتو با تاکید بر اینکه ما به دنبال تجارت و توسعه همکاری‌ها میان ایران و تاجیکستان هستیم، اظهار کرد: امیدوار هستیم بازدید امروز ما موجب آشنایی بیشتر تجار و بازرگانان تاجیک با دستاوردهای ایران و معرفی توانمندی‌های تولیدی و صنعتی ایرانیان شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، وی در ادامه به جذابیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: ما در خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) با مدیرعامل یک شرکت پرورش ماهی که دارای بزرگترین مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در مناطق غیــرساحلی ایران است، مذاکراتی انجام دادیم. این شرکت با پیشرفتــه‌ترین تکنولوژی روز، سالانه ۱۲۰ تن گوشت و سه تن خاویار را به بازار عرضه می‌کند که این قابلیت و توانایی برای ما بسیار جذاب و کاربردی است. امیدوار هستیم در آینده نزدیک بتوانیم با این شرکت همکاری‌های خوبی را رقم بزنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان